Kritikos Kynikos

tetrafarmacos (5K)

Ravivihjeet T65 ja T76

Yleisluonteiset kirjoitukset

Kylmäfuusio totta vai tarua

19/06 2011 13:06
On jo keksitty aikoja sitten mutta nyt sitä yritettään todella ottaa käyttöön vaikka selvästi valta-mediat eivät puhu aiheesta koska niitä on kielletty käsittelemästä aihetta, miettikää ehkä suurin potentiaalinen muutos meidän ajan historiassa, lähes ilmainen energia ja tämä on testattu ja tutkittu.

Andrea Rossi and Professor Sergio Focardi of the University of Bologna, have announced to the world that they have a cold fusion device capable of producing more than 10 kilowatts of heat power, while only consuming a fraction of that. On January 14, 2011, they gave the Worlds' first public demonstration of a nickel-hydrogen fusion reactor capable of producing a few kilowatts of thermal power. At its peak, it is capable of generating 15,000 watts with just 400 watts input required.

Andrea Rossi ja Professori Sergio Focardi Bolognan yli-opistosta, ovat ilmoittaneet maailmalle että heillä on kylmä-fuusio laite joka kykenee tuottamaan enemänkuin 10kilowattin lämpötehon. käyttäessään vain murto-osan siitä. Tammikuun 14 päivä 2011, he antoimat maailmalle ensimmäisen yleisen-esityksen nikkeli-vety fuusio reaktorista joka pystyi tuottamaan muutaman kilowatin lämpötehon. Täysillä tehoilla se voi tuottaa 15tuhatta wattia ja vain 400wattia käyttämällä.

http://www.youtube.com/watch?v=L4JUJhkpc3I

englannin kieliset tekstit saa päälle videon alhaalla olevasta CC kohdasta klikkaamalla.
Levittkää tästä sanaa koska valta-media hiljenee aiheesta täysin ja jos katsotaan aikaisempia yrityksiä tuoda maailmaan vaihto-ehto energiaa joka voisi korvata nykyisen huippu hyödyttömän energia/kuluus suhteen mutta tätä eivät nämä suur-yhtiöt halua maailmaan koska he menettäisivät älyttömiä summia rahaa ja valtaa, minkä ovat riistäneet koko maailmalta ja samalla ajaneet maailmaa tuhon partaalle, yllä-pitäneet sotia ympäri maailmaa ja tappaneet miljoonia ihmisiä. Tappaneet ihmisiä ketkä ovat koettaneet tuoda vaihto-ehto energiaa ihmisten tietoisuuteen,

esimerkiksi tämä mies joka koetti tuoda vedellä toimivaan autoa yleiseen tietoon tapettiin yhtäkkiä ruokamyrkytykseen,

http://www.youtube.com/watch?v=-pobms4Vl_k&feature=share

Meillä vois olla jo täysin erilainen yhteiskunta mutta nämä öky-rikkaat ovat päättäneet pitää ja leventää rikkaiden ja köyhien väli-eroa, he nauttivat eri-arvoisuudesta ja ihmettelen suuresti sitä miksi ihmiset, kansat eivät nouse yhdessä ylös ja syökse nämä ihmiskunnan alistajat helvettiin täältä.

http://freeenergytruth.blogspot.com/2010/03/self-running-coil-is-this-overunity.html

Sitten myös tälläinen tapaus

http://www.youtube.com/watch?v=-pobms4Vl_k&feature=share

Tämä mies koetti tuoda tämänkin julkisuuteen ja mies tapettiin hyvin nopiasti