Kritikos Kynikos

tetrafarmacos (5K)

Ravivihjeet T65 ja T76

Yleisluonteiset kirjoitukset

Sofian blogi

20/02 2018 14:26
Maaliskuussa 2017 kuollut David Rockefeller sanoi vuonna 1991 Bilderberg-kokouksessa pitämässään puheessaan: ”Olemme kiitollisia kaikille läntisen maailman johtaville ja merkittäville julkaisuille ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti MAAILMANHALLITUSTA. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

David Rockefeller sanoi myös: "Tarvitaan riittävän suuri kaaos, ja silloin ihmiset ovat valmiit hyväksymään Uuden Maailman Järjestyksen."

Ja nyt ollaan sitä suurta kaaosta järjestämässä ja siinä ovat mukana kaikki Bilderberg-ryhmässä vierailleet, koko EU, sekä kaikki meidän poliitikkomme ja tietenkin teollisuuden vaikuttajat eli rahanpyörittäjät. Kukaan ei ihmettele, miten pystyttiin hävittämään maailman suurin ja vaikutusvaltaisin teknologiayritys, kuten Nokia. Kukaan ei myöskään nosta meteliä siitä, että Nokian verkkoyhtiökin ollaan kuihduttamassa Suomen osalta, koska yritysoston yhteydessä Nokian intialainen johtaja lupasi, ettei Ranskasta vähennetä väkeä. Nyt sitten vähennetäänkin koko ajan väkeä Suomesta, vaikka kaikki innovaatiot ovat Suomesta lähtöisin.

Kukaan ei ihmettele, miksi satojatuhansia kiloja suomalaista kultaa ja muita arvometalleja lahjoitetaan ylikansallisille yhtiöille. Kukaan ei kyseenalaista sitä, että maailman puhtaimmat pohjavetemme ovat ylikansallisten yhtiöitten vapaasti käytettävissä. Eikä kukaan ihmettele sitä, että pääministerille on luotu oikein yritys, josta käsin hän voi myydä valtionyhtiöitten osakkeita, eikä ole tekemisistään tilivelvollinen kenellekään. Eikä kukaan tee mitään, vaikka pääministerin ministeriksi nostama Berner (parin tuhannen äänen saalilla) on myymässä rautateitämme ja tieverkkoamme, sekä järjestämässä kansalaisille lisäkustannuksia tienkäytöstä seurantalaitteilla, jotka jo aiemmin oli todettu ihmisoikeuksia loukkaaviksi.

Kukaan ei kyseenalaista sitäkään, että sananvapauttamme rajoitetaan, eikä sitä, että eduskunnassa ollaan tekemässä lakia, jonka mukaan kansanedustajat eivät saa enää kertoa edes omissa puolueissaan mistään asioista, joita on tekeillä. Eikä kukaan nosta sormeaankaan, vaikka taas ollaan muuttamassa perustuslakiamme oikeusministerin vaatimuksesta. Eikä kukaan ihmettele sitä, mitä meidän Suomen perustuslaista on enää jäljellä, kun nämä poliitikot ensin tekevät perustuslain vastaisia päätöksiä ja sopimuksia, jonka jälkeen muuttavat perustuslain sen mukaiseksi.

Kukaan ei myöskään nosta meteliä siitä, että meitä ollaan viemässä EU:n liittovaltioon ilman kansanäänestystä. Mutta kun lukee David Rockefellerin lausumat sanat, kenenkään ei tarvitse ihmetellä yhtään mitään. Ja tässä luetteloidut asiat ovat vain pieni osa siitä, mitä kaikkea on tekeillä ja johon saamme vain tottua, jos kerran olemme valmiit alistumaan ihan mihin tahansa. Islantilaiset saivat tarpeekseen epärehellisistä poliitikoista, virkamiehistä ja pankkiireista. He menivät parlamenttiin ja erottivat kaikki, sekä tuomitsivat rikolliset, jotka ovat nyt vankiloissa. Islanti sanoi velkojilleen, että pitäkää tunkkinne, eikä liittynyt Euroopan Unioniin, ja näitten toimien jälkeen Islannin kansa elää hyvin ja maan talous kukoistaa.