Kritikos Kynikos

tetrafarmacos (5K)

Ravivihjeet T65 ja T76

Yleisluonteiset kirjoitukset

Elektroniikan laatu?

23/11 2008 23:12
Liekkö kukaan laittanut merkille elektroniikanlaadun heikkenemisen. Mielestäni se on ainakin suorastaan romahtanut. Ostat minkätahansa laitteen ja saa melkein olla hyvä tuuri jotta laite yli-päätään toimii viikon, jolloin alkaa vaihto rumpa.

Mikäli laite kuitenkin selviää ensimmäisestä viikosta näyttää maksimi kesto olevan 2-vuotta. Kokemuksia tietokoneenosista, digiboxeista, kuulokkeista ja tulostimesta, kaikki nämä prakailleet vähintään 2:den vuoden kuluttua osan kanssa tietysti tappelua jo aikaisemmin.

Näyttää siltä, että paskan myynti vaan lisääntyy entistä enemmän. Varmaan tärkeintä, että kauppa käy muulla ei tunnu olevan mitään väliä.

Rakennetaanhan henkilö-autokin kestämään 6:den vuoden elinkaaren. Joku suomalainen rakennus-insinööri kertoili rakennusten kesto-iäksi vaan 2-vuotta, jonka jälkeen rakennus peruskorjauksen tarpeessa. Kyllä repesin, kun kuulin moisen jutun. Kyllä kehitys on ihmeellistä taitaa tarkoittaa vaan sitä, että paskan määrä vaan lisääntyy. Julkinenliikenne/hintakehitys|Matkaaja|12/12 2008 0:04|10.12.2008

Kiinittänyt huomiota julkisenliikenteen hintoihin. Tässä pitkin kesää ja syksyä kuulunut liikenteen parista jatkuvaa marinaa kuinka polttoaineenhinta on mahdottoman korkealla, josta syystä jatkuvat nousupaineet lipun hintoihin sekä rahtitaksoihin.

Nyt kuitenkin polttoaineen hinta laskenut suorastaan romahdusmaisesti, josta olettaisi tietenkin seoraavan hintojen laskua. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut eikä kuulosta tapahtuvankaan. Luulisi valtiovallalla olevan keinoja taksojen saamiseksi oikealle tasolle.

Ainut mitä tähän asiaan liittyvää olen kuulut on tämä päivällä alennettutaksa 1 € matkasta ei ole enää kohtuuttoman kallis. Puheissa ollut esillä aika väliä klo 10-14 jolloin perittäisiin tätä alempaataksaa.

Tälläkin alallahan on myös pääomakustannukset laskeneet väkisinkin olennaisesti, jonka pitäisi vaikuttaa saman suuntaisesti.