Kritikos Kynikos

tetrafarmacos (5K)

Ravivihjeet T65 ja T76

Yleisluonteiset kirjoitukset

talous

16/09 2009 1:21
Miten ihmeessä voidaa puhua vain jostain talouden toipumisesta, eikä kukaan ota kantaa sen kehittämisestä. Minun itseni pieneen päähän ei mahdu millään, että elvytetään vaan homma taas pyörimään ja sillä siisti. Itse sairauteen ei puututa mitenkään, hoidetaan pelkästään oiretta.

Tästä souraa, mikäli toivumme lamasta hetken kuluttua uusi. Nämä lamat jättävät jälkeensä velkaiset valtiot ja nousut taas velkaannuttavat kansalaiset. Kuinka kauvan tätä voidaan jatkaa? Loputtomasti luulisin on yleisin vastaus.

Yhteiskunnat näivettyvät pikkuhiljaa ja jokainen saa pärjätä parhaalla mahdollisella tavallaan. Eikös tästä seoraa vähintäänkin anarkia?

Vai onko tosiaan näin, että millään ei oikeasti ole mitään väliä. Syytä jota en pysty näkemään. Onko meillä joka tapauksessa tulossa tuho, joten aivan sama miten toimimme. Ehkä vastaus kuitenkin on ihmisen typeryys, jolla ei näytä olevan mitään rajaa. Joten nauttitaan tästä idiotismistä hymyissä suin, jos ei muuten hymyilytä otetaan lääkkeet niin varmasti hymyilyttää.